طراحی رصد خانه گما ( Gemma)

 

(گروه معماران وینتون Anmahian Winton)

گروه معماری: Anmahian Winton Architects

مکان: New Hampshire, United States

اعضای گروه: Anmahian Winton Architects: : Alex Anmahian AIA, Nick Winton AIA

مساحت: 2130.0 ft2

سال ساخت پروژه: 2015

این رصد خانه ی نجومی بر روی یک کوه در مرکز New Hampshire قرار گرفته است.سایت این رصدخانه با سنگ های گرانیت بیرون زده شده طراحی شده است و در 3 مایلی از نقطه ی روشنایی شهر میباشد. تا اینکه مانعی برای مشاهده ی نجومی نباشد.

طراحی Gemma، یک گنبد سنتی را به نفع ایجاد یک فرم معماری  تلفیقی رد میکند. که حداکثر فضای استفاده را ایجاد میکند و پاسخی به بافت جغرافیایی آنجا میباشد. این حجم به طور مداوم با شکل های هندسی شکسته ی خود حالت های زمین اطراف خود را منعکس میکند. در واقع سطح تراس بتنی ایجاد شده به عنوان حجمی باربر برای انتقال بار بین حجم هندسی و فونداسیون ساختمان میباشد و دیگر اینکه بافت باعث اتصال بافت طبیعت با دست ساخته های بشر میباشد.

در این فضای هندسی برای ارتباط فضای داخلی با توپوگرافی سایت یک الگوی ارتباطی غیر متعارف فلزی قرار گرفته است.داخل این فضای رصدخانه یک پله مارپیچ وجود دارد که شما را به سمت بالایی رصدخانه سوق میدهد و در زمانی که سقف باز شد میتوانیم دید به خارج از حجم را داشته باشیم . طبقه ی همکف این حجم شامل یک دفتر تحقیقاتی، اتاق خواب، اتاق گرم شدن میباشد که برای جلوگیری از اتلاف حرارتی بین فضای داخل و خارج جلوگیری شود فوق العاده عایق شده است.

 

2 votes, average: 5٫00 out of 52 votes, average: 5٫00 out of 52 votes, average: 5٫00 out of 52 votes, average: 5٫00 out of 52 votes, average: 5٫00 out of 5 (2 votes, average: 5٫00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...

نظر خود را بیان نمایید:

لطفا نظر خود را بنویسید.
لطفا نام خود را در این قسمت وارد نمایید.